Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g di patate, pelate e a pezzi
- 50 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino di sale
- olio per frittura
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 952.5 kJ / 227.5 kcal
- Białko
- 3.2 g
- Węglowodany
- 33.2 g
- Tłuszcz
- 9.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.4 g
- Błonnik
- 2.1 g
- Sód
- 898.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Spatzle agli spinaci
1h
Gnocchi di polenta
25 min
Canederli allo speck
2 godz. 40 min
Salsa bolzanina
15min
Strauben
40 min
Strangolapreti alla trentina
4h
Palline di ricotta in brodo
1h 15 min
Gnocchi di pane con ricotta e spinaci
40 min
Spatzle verdi alla carbonara
1h
Insalata di pasta al salmone e yogurt
30 min
Spatzle di piselli con robiola e tonno
1h
Crespelle prosciutto e mozzarella
1h 30min