Urządzenia i Akcesoria
Vin brulè
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
8 porzioni
Składniki
-
1000 g di vino rosso corposo
-
2 stecche di cannella
-
2 chiodi di garofano
-
1 limone preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
-
100 g zucchero
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
0 g
Kalorie
571 kJ /
136.5 kcal
Tłuszcz
15.8 g
Błonnik
1.4 g
Węglowodany
15.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Ma che freddo fa...
5 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Pavlova con coulis di lamponi, fichi e melagrana
6 godz.
Piccole pavlove con mousse al caramello
3 godz.
Vin brulè bianco
20 min
Sushi donuts
50 min
Mini charlotte al pepe rosa, con crema al cioccolato, lamponi e karkadé
3 godz. 30 min
Semolino dolce al latte e miele
30 min
Zabaione al sidro
15 min
Aspic di pesche e mirtilli
7 godz.
Mini pavlove
2 godz. 30 min
Cioccolata bianca calda ai pistacchi
15 min
Crema catalana (di Luca Montersino)
25 min
Patè di avocado
15 min