Torta allo yogurt leggera con confettura alle fragole
TM6 TM5 TM31

Torta allo yogurt leggera con confettura alle fragole

1.4 (259 ocen)

Składniki

  • 120 g di zucchero
  • ½ limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
  • 120 g di yogurt naturale
  • 320 g di farina tipo 00 + q.b.
  • 1 uovo medio
  • 320 g di confettura di fragole a basso contenuto di zuccheri

Wartości odżywcze
na 1 fetta
Kalorie
980.7 kJ / 234.4 kcal
Białko
4.5 g
Węglowodany
55 g
Tłuszcz
1.1 g
Tłuszcz nasycony
0.4 g
Błonnik
1.4 g
Sód
17.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy