Salade de bœuf et roquette

Salade de bœuf et roquette

4.6 125 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
2 portions

Składniki

  • 50 g d'oignon coupé en deux et émincé (5 mm)
  • 40 g d'huile végétale
  • 200 g de rumsteck détaillé en lanières (4-5 cm)
  • 1 brin de romarin frais
  • 120 g de tomates cerise
  • 70 g de roquette
  • 1 avocat mûr
  • 40 g de câprons (opcjonalnie) égouttés
  • 30 g de cerneaux de noix
  • 10 g de jus de citron vert
  • 10 g de miel
  • ¾ c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
  • ½ c. à café de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 35 g
Kalorie 3368 kJ / 805 kcal
Tłuszcz 67 g
Błonnik 9.5 g
Węglowodany 9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...