Empadão de feijão-branco com atum

Empadão de feijão-branco com atum

4.3 52 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
4 doses

Składniki

  • azeite
    40 g
  • dentes de alho
    3
  • cebola cortada em meias-luas
    150 g
  • espinafres
    150 g
  • atum em lata escorrido
    250 g
  • sal
    1 c. chá de
  • pimenta
    1 pitada de
  • feijão-branco cozido e escorrido
    1000 g
  • mostarda
    1 c. chá de
  • limão só o sumo
    ½
  • gema de ovo batida
    1
  • Cebolinho (opcjonalnie) picado q.b. p/ guarnecer

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 554 kcal / 0 kJ
Białko 35 g
Tłuszcz 27 g
Węglowodany 96 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...