Tomate recheado com curgete, atum e hortelã

Tomate recheado com curgete, atum e hortelã

4.6 16 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 doses

Składniki

  • tomates (200 g unid. aprox.)
    4
  • alho
    1 dente de
  • hortelã fresca só as folhas
    3 pés de
  • azeite
    40 g
  • curgete cortada em cubos (1-2 cm)
    300 g
  • sal
    1 - 2 pitadas de
  • atum em lata, em óleo escorrido
    100 g

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 218 kcal / 912 kJ
Białko 9 g
Tłuszcz 16 g
Węglowodany 7 g
Błonnik 3.5 g
Tłuszcz nasycony 2 g
Sód 179 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...