Urządzenia i Akcesoria
Mushroom and white wine cream sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
600 g
Składniki
-
dried porcini mushrooms12 g
-
water230 g
-
fresh portobello mushrooms cut into pieces100 g
-
unsalted butter chilled and cut into pieces50 g
-
eschalots cut into halves60 g
-
dry white wine120 g
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tsp
-
pouring (whipping) cream125 g
-
plain flour25 g
-
salt¼ - ½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 600 g
Sód
1659 mg
Białko
13 g
Kalorie
3971.3 kJ /
945.5 kcal
Tłuszcz
87.6 g
Błonnik
3.9 g
Tłuszcz nasycony
56.8 g
Węglowodany
27 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Dr. Pop BBQ Sauce
1ωρ. 5 λεπτ.
Stir Fried Potato Shreds
20 λεπτ.
Tarte flambee with onions (Thermomix® Cutter)
Καμία βαθμολογία
Black garlic and onion jam
55 λεπτ.
Bolognaise sauce for two
20 λεπτ.
Vanilla sauce (crème anglaise)
10 λεπτ.
Sous-Vide Herbal Chicken
4ωρ. 15 λεπτ.
Sautéed onions (200 g) with garlic, ginger or chilli
10 λεπτ.
Sautéed leeks (200 g)
15 λεπτ.
Globe artichokes with lemon garlic butter
1ωρ.
Mushroom sauce
20 λεπτ.
Taleggio risotto with balsamic caramelised onions
55 λεπτ.