Creamy yoghurt ice cream

Creamy yoghurt ice cream

4.5 20 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 24 godz. 10 min
8 portions

Składniki

  • vanilla bean pod and seeds
    1
  • full cream milk
    400 g
  • white sugar
    150 g
  • egg yolks
    4
  • salt (optional)
    1 pinch
  • Greek yoghurt
    500 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 176.6 kcal / 738.7 kJ
Białko 8.1 g
Tłuszcz 3.4 g
Węglowodany 28.5 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 1.6 g
Sód 68.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...