Urządzenia i Akcesoria
Creamy yoghurt ice cream
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 24 godz. 10 min
8 portions
Składniki
-
vanilla bean pod and seeds1
-
full cream milk400 g
-
white sugar150 g
-
egg yolks4
-
salt (optional)1 pinch
-
Greek yoghurt500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
68.4 mg
Białko
8.1 g
Kalorie
738.7 kJ /
176.6 kcal
Tłuszcz
3.4 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
1.6 g
Węglowodany
28.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vanilla ice cream
12 godz.
All-Purpose Gluten Free Flour
5 min
Potato pancakes
45 min
Christy Tania's Macarons with strawberry cream cheese ganache
27 godz.
Strawberry jam
55 min
Caramel puddings
2 godz. 40 min
Salted caramel ice cream
14 godz.
Hazelnut hot chocolate
10 min
Porcini pepperleaf paté (Andrew Fielke)
2 godz. 50 min
White chocolate mousse cups
3 godz. 35 min
Don Pedro
5 min
Runny custard (TM6 - 6-8 portions)
15 min