Urządzenia i Akcesoria
Creamy yoghurt ice cream
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 24 godz. 10 min
8 portions
Składniki
-
vanilla bean pod and seeds1
-
full cream milk400 g
-
white sugar150 g
-
egg yolks4
-
salt (optional)1 pinch
-
Greek yoghurt500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
68.4 mg
Białko
8.1 g
Kalorie
738.7 kJ /
176.6 kcal
Tłuszcz
3.4 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
1.6 g
Węglowodany
28.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Agedashi tofu
30 min
Cheat's Kaiser rolls
2 godz. 30 min
Custard horns
1 godz. 45 min
Portuguese-style crème brûlée
25 min
Strawberry jam
55 min
Magic chocolate sauce
10 min
Gluten free waffle cones
35 min
Chocolate cream cookies
1 godz. 30 min
Gingerbread ice cream
10 godz. 20 min
Temaki sushi
1 godz. 40 min
Rhubarb and vanilla strawberry jam
45 min