Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g oil
- 200 g leeks, white part only, cut into slices (1-2 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 Complete recipe
- Kalorie
- 1012 kJ / 241 kcal
- Białko
- 4.2 g
- Węglowodany
- 7.4 g
- Tłuszcz
- 20.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.1 g
- Błonnik
- 6.2 g
- Sód
- 34 mg
Alternatywne przepisy
Sautéed Leeks (170-200 g)
20 Min
Sautéed chicken strips
15 Min
Sautéed eschalots (250-350 g)
Brak ocen
Sautéed zucchini (300 g)
15 Min
Browned onions (200 g)
20 Min
Caramelised onions (400-500 g)
25 Min
Mirepoix
15 Min
Sautéed mushrooms (400 g)
20 Min
Sautéed onions (200 g) with garlic, ginger or chilli
10 Min
Sautéed onions (200-300 g)
10 Min
Sautéed Vegetable Mix for Soups or Stews
25 Min
Sautéed capsicum (200 g)
15 Min