Urządzenia i Akcesoria
Rye bread rolls
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 12 godz.
12 pieces
Składniki
-
plain flour plus extra to dust400 g
-
rye flour100 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
water340 g
-
sea salt1 ½ - 2 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
237.5 mg
Białko
4.6 g
Kalorie
638.4 kJ /
152.6 kcal
Tłuszcz
0.5 g
Błonnik
2.1 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
32 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Soft Chinese bread rolls
1 godz. 20 min
Traditional Kaiser rolls
26 godz. 35 min
Portuguese bread
3 godz. 30 min
Tear and share cheese and sunflower garlic bread
2 godz.
Iranian Barbari
2 godz. 30 min
Whey bread with soft cheese (TM6)
13 godz. 15 min
Tangzhong milk bread
2 godz. 45 min
Torta di rose with ricotta filling (ricotta "roses")
2 godz. 30 min
Seeded wholemeal bread (Diabetes)
3 godz. 20 min
Cheese and tomato bread
3 godz. 5 min
Seeded bread loaf
3 godz. 20 min
Thermomumma white sandwich bread loaf
3 godz. 30 min