Rye bread rolls
TM6 TM5

Rye bread rolls

4.9 (17 ocen)

Składniki

  • 400 g plain flour, plus extra to dust
  • 100 g rye flour
  • 2 tsp dried instant yeast
  • 340 g water
  • 1 ½ - 2 tsp sea salt

Wartości odżywcze
na 1 piece
Kalorie
638.4 kJ / 152.6 kcal
Białko
4.6 g
Węglowodany
32 g
Tłuszcz
0.5 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Błonnik
2.1 g
Sód
237.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy