Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g plain flour, plus extra to dust
- 100 g rye flour
- 2 tsp dried instant yeast
- 340 g water
- 1 ½ - 2 tsp sea salt
- Wartości odżywcze
- na 1 piece
- Kalorie
- 638.4 kJ / 152.6 kcal
- Białko
- 4.6 g
- Węglowodany
- 32 g
- Tłuszcz
- 0.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.1 g
- Błonnik
- 2.1 g
- Sód
- 237.5 mg
Alternatywne przepisy
Thermomumma white sandwich bread loaf
2j 35 mnt
Artisan potato bread
2 godz. 5 min
Antonio Bachour: Chocolate Raspberry Tarts
3 Std. 10 Min
Mixed berry jam
50 Min
Mother sourdough starter
108u. 20min
Caraway rye bread
18h 20 min
Pizza in Bianco
1 Std. 20 Min
Tangzhong milk bread
2 Std. 45 Min
Seeded bread loaf
3h 20min
Rye seed loaf
28h 10 min
Hash Browns with Scrambled Tofu
Keine Bewertungen
Rye Bread Rolls- Bürli
12 Std.