Urządzenia i Akcesoria
Rye bread rolls
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 12 godz.
12 pieces
Składniki
-
plain flour plus extra to dust400 g
-
rye flour100 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
water340 g
-
sea salt1 ½ - 2 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
237.5 mg
Białko
4.6 g
Kalorie
638.4 kJ /
152.6 kcal
Tłuszcz
0.5 g
Błonnik
2.1 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
32 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Seeded bread loaf
3h 20min
Porc aux poires (Pork with green peppercorns and pears)
35min
Rustic Spice Mix for Bread
5min
Mushroom and kale risotto
55min
Vegetable bake (Thermomix® Cutter)
55min
Lahmacun Pide (Turkish pizza)
1h 20min
Rye sourdough starter powder
24h 10min
Spelt bread
26h
Sonja's Bread
3h 10min
Everyday sourdough loaf
4h 20min
Mother sourdough starter
108h 20min
Rye Bread Rolls- Bürli
12h