Miso soup and sake seafood with rice
TM5 TM6

Miso soup and sake seafood with rice

3.8 (4 oceny)

Składniki

  • 1440 g water
  • 300 g short-grain white rice (e.g. sushi rice), rinsed and drained
  • 60 g Chinese cabbage, cut into pieces (2 cm)
  • 100 g onions, cut into thin slices (2 mm)
  • 40 g carrot, cut into thin slices (2 mm)
  • 4 slices kombu (approx. 2 cm each) (opcjonalnie)
  • 10 - 12 large raw prawns (approx. 170 g), peeled and deveined
  • 300 g clams, shells scrubbed
    lub 300 g fresh mussels, shells scrubbed and de-bearded
  • 250 g raw squid rings
  • 75 g Japanese soy sauce (see Tips)
  • 60 g sake
    lub 60 g rice wine
  • 1 tsp salt
  • 2 tsp light sesame oil
  • 80 g miso paste
  • 5 pinches wakame flakes (see Tips)
  • 200 g silken tofu, cut into cubes (1.5 cm) (opcjonalnie)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2015 kJ / 478 kcal
Białko
30 g
Węglowodany
71 g
Tłuszcz
7 g
Błonnik
1.8 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy