Urządzenia i Akcesoria
Spiked and spicy veggie juice
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 portions
Składniki
-
tomatoes cut into quarters620 g
-
celery cut into pieces, plus 4 stalks to serve30 g
-
carrot cut into pieces40 g
-
beetroot peeled, cut into pieces30 g
-
green capsicum20 g
-
ice cubes plus extra to serve390 g
-
lime juice40 g
-
caster sugar1 tsp
-
wasabi paste10 g
-
Worcestershire sauce20 g
-
vodka120 g
-
soy sauce1 tsp
-
sea salt½ - 1 tsp
-
ground black pepper plus extra to serve½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
584.9 mg
Białko
2.5 g
Kalorie
557.8 kJ /
133.3 kcal
Tłuszcz
0.6 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
14.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Blueberry Cake with Cream Cheese Frosting and Lemon Curd
Brak ocen
Spiralized veggie nests with baked eggs & harissa mushrooms (Thermomix® Spiralizer, TM5)
1 godz.
Pickled jalapeños (Thermomix® Cutter, using modes)
10 min
Grilled seafood charcuterie board
1 godz. 20 min
Sourdough potato bread
5 godz.
Douhua (soft bean curd) with sweet syrup
10 godz. 25 min
NZ mustard sauce
15 min
Tomahawk steak with porcini mustard rub
1 godz. 50 min
Korean pickled potato salad
25 godz. 10 min
Power Muesli
Brak ocen
Mango sago pudding
35 min