Urządzenia i Akcesoria
Banh bao (steamed pork buns)
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
12 portions
Składniki
Bao (Buns)
-
full cream milk200 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
sugar20 g
-
self-raising flour350 g
-
baking powder1 tsp
-
vegetable oil30 g
Pork filling
-
dried shiitake mushrooms10 g
-
boiling water for soaking
-
water2000 g
-
chilled water
-
quail eggs (see Tips)12
-
spring onions/shallots white part only; green part reserved for garnishing2
-
fresh chives cut into halves20 sprigs
-
Chinese sausages (approx. 60 g), cut into pieces (see Tips)2
-
pork mince500 g
-
rice wine vinegar2 tsp
-
oyster sauce2 tbsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Assembly
-
water1000 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
535.6 mg
Białko
14.5 g
Kalorie
1049.9 kJ /
249.9 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
3.1 g
Węglowodany
24.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Wonton wrappers
55 min
Xian rou bao zi (steamed pork buns)
2 godz. 30 min
Hong Kong-style roast pork belly
10 godz.
Hot and sour soup
55 min
Bot chien (rice flour cake) with pickled vegetables
26 godz. 50 min
Bun bo vien cha gio (meatballs and noodles with spring rolls)
1 godz. 10 min
Prawn dumplings (xia jiao)
1 godz. 15 min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 min
Teriyaki salmon bao
1 godz. 50 min
Steamed pork buns (baozi)
2 godz. 30 min
Sandwich sushi
1 godz. 45 min
Char siu bao pork buns
6 godz. 35 min