Urządzenia i Akcesoria
Banh bao (steamed pork buns)
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
12 portions
Składniki
Bao (Buns)
-
full cream milk200 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
sugar20 g
-
self-raising flour350 g
-
baking powder1 tsp
-
vegetable oil30 g
Pork filling
-
dried shiitake mushrooms10 g
-
boiling water for soaking
-
water2000 g
-
chilled water
-
quail eggs (see Tips)12
-
spring onions/shallots white part only; green part reserved for garnishing2
-
fresh chives cut into halves20 sprigs
-
Chinese sausages (approx. 60 g), cut into pieces (see Tips)2
-
pork mince500 g
-
rice wine vinegar2 tsp
-
oyster sauce2 tbsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Assembly
-
water1000 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
535.6 mg
Białko
14.5 g
Kalorie
1049.9 kJ /
249.9 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
3.1 g
Węglowodany
24.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sangria ginger punch
1 godz. 5 min
Chocolate ice cream
12 godz.
Anise-cured salmon
14 godz. 10 min
Chicken banh mi
4 godz. 35 min
Pork vindaloo
2 godz. 20 min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2 godz. 30 min
Dou sha (red bean paste)
49 godz. 10 min
Pork and prawn dumplings
55 min
Soup dumplings (xiao long bao)
26 godz. 50 min
Steamed pork buns (baozi)
2 godz. 30 min
Char siu bao pork buns
6 godz. 35 min
Milk bread (Challah)
2 godz. 20 min