Steamed pork buns (baozi)
TM6 TM5 TM31

Steamed pork buns (baozi)

4.5 (60 ocen)

Składniki

Dough

  • 250 g water
  • 1 ½ tsp dried instant yeast
  • 1 tsp baking powder
  • 230 g baker's flour
  • 200 g plain flour
  • 50 g white sugar
  • 1 tsp salt

Filling

  • 5 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
  • 500 g pork mince
  • ½ tsp ground white pepper
  • 1 tsp white sugar
  • ¼ tsp Chinese five spice powder (see Tips)
  • 1 tbsp oyster sauce
  • 2 tbsp soy sauce
  • 2 tbsp sesame oil
  • 1 tbsp Chinese cooking wine

Assembly

  • oil, for greasing
  • plain flour, for dusting
  • 700 g water

Wartości odżywcze
na 1 piece
Kalorie
595.6 kJ / 141.8 kcal
Białko
6.4 g
Węglowodany
16.4 g
Tłuszcz
5.5 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Błonnik
0.9 g
Sód
275.2 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy