Urządzenia i Akcesoria
Steamed pork buns (baozi)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
24 pieces
Składniki
Dough
-
water250 g
-
dried instant yeast1 ½ tsp
-
baking powder1 tsp
-
baker's flour230 g
-
plain flour200 g
-
white sugar50 g
-
salt1 tsp
Filling
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces5
-
pork mince500 g
-
ground white pepper½ tsp
-
white sugar1 tsp
-
Chinese five spice powder (see Tips)¼ tsp
-
oyster sauce1 tbsp
-
soy sauce2 tbsp
-
sesame oil2 tbsp
-
Chinese cooking wine1 tbsp
Assembly
-
oil for greasing
-
plain flour for dusting
-
water700 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
275.2 mg
Białko
6.4 g
Kalorie
595.6 kJ /
141.8 kcal
Tłuszcz
5.5 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Węglowodany
16.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Yum Cha
9 Przepisów
Australia i Nowa Zelandia
Australia i Nowa Zelandia
Może spodoba Ci się również...
Pork gyoza with soy dipping sauce
1 godz.
Jiao zi (Chinese dumplings)
50 min
Wonton wrappers
55 min
Xian rou bao zi (steamed pork buns)
2 godz. 30 min
Brazilian cheese puffs
20 min
Bee sting cake
6 godz. 50 min
Cha gio (spring rolls)
55 min
Beef buns
50 min
Bun bo vien cha gio (meatballs and noodles with spring rolls)
1 godz. 10 min
Lychee sorbet with vodka
8 godz. 15 min
Wonton soup
1 godz.