
Urządzenia i Akcesoria
Verdure miste insaporite
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
450 g
Składniki
-
di olio extravergine di oliva25 g
-
di peperoni verdi e rossi puliti e a listarelle (5x0.5 cm)200 g
-
di cipolla rossa a fette (0.5 cm)100 g
-
di carota pelata e in bastoncini (5x0.5 cm)150 g
-
di sale1 pizzico
-
di pepe nero macinato1 pizzico
Wartości odżywcze na 450 g
Kalorie
349 kcal /
1465 kJ
Białko
5 g
Tłuszcz
25 g
Węglowodany
18 g
Błonnik
11.2 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Sód
97 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Le basi
25 Przepisów
Włochy
Włochy