Verdure miste insaporite
TM6

Verdure miste insaporite

4.7 (519 ocen)

Składniki

  • 25 g di olio extravergine di oliva
  • 200 g di peperoni verdi e rossi, puliti e a listarelle (5x0.5 cm)
  • 100 g di cipolla rossa a fette (0.5 cm)
  • 150 g di carota, pelata e in bastoncini (5x0.5 cm)
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato

Wartości odżywcze
na 450 g
Kalorie
1465 kJ / 349 kcal
Białko
5 g
Węglowodany
18 g
Tłuszcz
25 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Błonnik
11.2 g
Sód
97 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy