Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g di nocciole, spellate e tostate
- 200 g di castagne cotte arrosto
- 100 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 15 g di miele
- 50 - 60 g di latte
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 217 kJ / 52 kcal
- Białko
- 0.9 g
- Węglowodany
- 5.2 g
- Tłuszcz
- 3.1 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Confettura di albicocche alla cannella
45 min
Confettura di fragole al balsamico
1 Std.
Confettura di pesche ed amaretti
1ωρ. 30 λεπτ.
Strüdel all'uva
1 Std.
Composta di albicocche e carote all'arancia (a ridotto contenuto di zuccheri)
1h 45 min
Confettura di frutta mista al vino rosso
1h 10 min
Composta di castagne, pere e vaniglia
35 Min
Confettura di ananas e zenzero
40 min
Confettura di fragole
1h 10 min
Marmellata di arance rosse e peperoncino
1h 20min
Ciambella allo zafferano
50 Min
Confettura di pere e scorzette di limone
1h 10 min