Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g di cipolle rosse, a fette sottili (circa 1 mm)
-
10
g di sale marino
lub 10 g di sale rosa dell'himalaya - 250 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- Wartości odżywcze
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 836 kJ / 200 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 47 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 9 g
- Sód
- 1.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ricotta (TM6)
16 godz. 30 min
Melanzane al miso sottovuoto
2 godz. 45 min
Cioccolato e rafano di Antonia Klugmann
13u. 30min
Brisket di manzo sottovuoto
12u. 25min
Vellutata di radice di prezzemolo con chips e pepe rosa
40min
Sciroppo di amarene
24 Std. 40 Min
Ketchup
1h 20min
Pere sciroppate
721u. 20min
Castagne sottovuoto
1h 30min
Ananas sottovuoto
1h 15min
Yogurt greco (con fermenti per yogurt)
18 godz. 20 min
Yogurt naturale (con fermenti per yogurt)
12 godz. 15 min