Cipolle rosse fermentate

Cipolle rosse fermentate

2.5 2 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 96 godz.
1 Ricetta completa

Składniki

  • 500 g di cipolle rosse a fette sottili (circa 1 mm)
  • 10 g di sale marino
    10 g di sale rosa dell'himalaya
  • 250 g di acqua
  • 30 g di succo di limone

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Ricetta completa

Sód 1.2 mg
Białko 6 g
Kalorie 836 kJ / 200 kcal
Tłuszcz 1 g
Błonnik 9 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Węglowodany 47 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...