Wersje kompatybilne
Praline di frutta secca al cioccolato, cocco e pistacchio (di Mirko Ronzoni)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g di biscotti secchi al cacao, sbriciolati
- 150 g di uvetta
- 18 datteri denocciolati
- 240 g di fichi secchi
- 6 cucchiai di granella di nocciole tostate
- 1 pizzico di sale
- 200 g di cioccolato fondente a pezzi
- 6 cucchiai di pistacchi tritati
- 50 g di cocco disidratato grattugiato
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 674 kJ / 161 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 24 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bon bon al cioccolato bianco
4j
Biscotti veloci di frutta secca e cioccolato (senza zucchero)
35 min
Polpette di riso
2 godz.
Biscotti integrali alle mandorle
35 min
Biscotti al burro, pistacchi, torrone e marzapane
4j
Mousse di cioccolato e avocado (vegan)
20min
Tartufi dolci con avena e semi di carrube
15 Min
Biscotto ciocco-cocco
2 godz. 50 min
Gelato biscotto alla fragola
4j
Tiramisù raw
4 Std. 30 Min
Biscottini alle mandorle
35 min
Pancake ai pistacchi (Qatayef con achta)
1h