Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g d'huile de colza
- 1 jaune d'œuf
- 20 g de moutarde
- 1 c. à café de curry en poudre
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Wartości odżywcze
- na 1 La recette complète
- Kalorie
- 7741 kJ / 1882 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 207 g
- Tłuszcz nasycony
- 14 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 512 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Carottes au curry doux
30 min
Pesto au piment de Padrón
4h 15 min
Sauce curry
30 min
Sauce au poivre
25 min
Sauce curry
10 min
Velouté de champignons et noisettes XXL
40 min
Côte de bœuf et sauce marchand de vin
1 Std. 15 Min
Dip aux haricots verts
50 menit
Sauce cocktail
10 min
Mousse à la fraise
15min
Aïoli
10 min
Tartelette au citron
4h 15 min