Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 800 g de lait entier
- 120 g de yaourt nature
- 8 c. à café de caramel au beurre salé
- 250 g d'eau
- 30 g de jus de citron
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 811.6 kJ / 194.1 kcal
- Białko
- 4.3 g
- Węglowodany
- 21.4 g
- Tłuszcz
- 9.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.4 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 55.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Yaourt au chocolat (nouvelle recette)
12u. 25min
Crème dessert
15min
Yaourt à la vanille
12 godz. 20 min
Crème dessert au caramel
1h
Yaourt à la vanille
12 godz. 20 min
Yaourt à la noix de coco
12 godz. 15 min
Yaourt à la grecque miel et noix
12 godz. 20 min
Caramel de base
25min
Yaourt aux fruits rouges
12 godz. 20 min
Yaourt nature au Varoma
12 godz.
Riz au lait caramel
1h 30min
Glace au caramel au beurre salé
14h