![Yaourt au caramel (nouvelle recette) Yaourt au caramel (nouvelle recette)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/A8BD4E8C-C21B-404E-AEF0-9CEE2D75361F/Derivates/652cf0e1-4374-41e3-a745-2e8ef68d9fd2.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 800 g de lait entier
- 120 g de yaourt nature
- 8 c. à café de caramel au beurre salé
- 250 g d'eau
- 30 g de jus de citron
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 811.6 kJ / 194.1 kcal
- Białko
- 4.3 g
- Węglowodany
- 21.4 g
- Tłuszcz
- 9.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.4 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 55.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Yaourt aux fruits rouges
12 godz. 20 min
Yaourt à la noix de coco
12sa 15 dk
Caramel de base
25min
Yaourt à la grecque miel et noix
12 godz. 20 min
Crème dessert
15 Min
Caramel liquide
25min
Crème dessert au caramel
1 godz.
Yaourt à la vanille
12 godz. 20 min
Yaourt au chocolat (nouvelle recette)
12sa 25 dk
Sauce au caramel
1 godz. 30 min
Yaourt nature au Varoma
12 Std.
Riz au lait caramel
1 godz. 30 min