Urządzenia i Akcesoria
Potato Gratin (TM5)
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
8 portions
Składniki
-
waxy potatoes peeled, cut in pieces to fit in feeder1200 g
-
Gruyère cheese cut in pieces (3 cm)100 g
-
garlic clove1
-
whipping cream, to tastedouble cream400 - 500 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
ground nutmeg1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
410.4 mg
Białko
7.9 g
Kalorie
1514.1 kJ /
361.9 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
15.3 g
Węglowodany
28 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pistachio Lava Cakes
30min
Creamy Feta Dip
5min
Pad Thai
45min
Boulangère potatoes
1h 40min
Fish Pie with Potato Gratin Topping
1h 10min
Orange Bulgur with Roasted Vegetables (TM5)
1h
Lamb Meatballs, Minty Pea Houmous and Flatbreads
1h 15min
Gnocchi in Tomato Mascarpone Sauce, Broccoli Salad and Fruit Sorbet
30min
Chilli con Carne
40min
Stracciatella Drinking Yoghurt
12h
Beer and Chilli Peanut Clusters
1h 25min
Hot Toddy
10min