Urządzenia i Akcesoria
Potato Gratin (TM5)
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
8 portions
Składniki
-
waxy potatoes peeled, cut in pieces to fit in feeder1200 g
-
Gruyère cheese cut in pieces (3 cm)100 g
-
garlic clove1
-
whipping cream, to tastedouble cream400 - 500 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
ground nutmeg1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
410.4 mg
Białko
7.9 g
Kalorie
1514.1 kJ /
361.9 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
15.3 g
Węglowodany
28 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Dauphinoise Potatoes
50 min
Spiced Lamb Roast
29 godz. 50 min
Tarte Tatin
1 godz.
Tuna and Avocado Salad with Fermented Onions (Cutter)
72 godz. 30 min
Quark and Semolina Dumplings with Fresh Berry Sauce
1 godz.
Rigatoni with Mushrooms and Green Asparagus Stuffed Chicken Involtini
1 godz. 30 min
Lamb Rump with Pommes Anna and Aubergine Purée
2 godz.
Potato Stacks with Parmesan and Thyme (TM5)
55 min
Solyanka (Ukraine hot spicy soup)
2 godz.
Indian-style Fish with Yoghurt Sauce, Potatoes and Vegetables
1 godz.
Raspberry, Lemon and White Chocolate Traybake
1 godz. 10 min
Bao Buns with Pork in BBQ sauce
2 godz. 10 min