Patates douces et lentilles

Patates douces et lentilles

3.8 8 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • de carottes pelées et coupées en morceaux (2 cm)
    100 g
  • d'oignons coupés en quatre
    80 g
  • de patates douces pelées et coupées en morceaux (2 cm)
    60 g
  • d'huile d'olive
    2 c. à café
  • de lentilles, rouges sèches
    30 g
  • d'eau
    200 g
    200 g de bouillon de volaille

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 64 kcal / 268 kJ
Białko 3 g
Tłuszcz 0.3 g
Węglowodany 12.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...