
Urządzenia i Akcesoria
Patates douces et lentilles
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
de carottes pelées et coupées en morceaux (2 cm)100 g
-
d'oignons coupés en quatre80 g
-
de patates douces pelées et coupées en morceaux (2 cm)60 g
-
d'huile d'olive2 c. à café
-
de lentilles, rouges sèches30 g
-
d'eau200 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
64 kcal /
268 kJ
Białko
3 g
Tłuszcz
0.3 g
Węglowodany
12.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Bouillies pour bébé
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria