Légumes rissolés

Légumes rissolés

4.5 32 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 portions

Składniki

  • 1 gousse d'ail
  • 15 g d'huile d'olive
  • 150 g de carottes coupées en morceaux (2 mm)
  • 150 g de poivrons rouges coupés en morceaux (2-3 cm)
  • 150 g de poireaux coupés en rondelles (5 mm)
  • ½ c. à café de sel
  • 2 - 3 pincées de poivre, moulu

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 2 g
Kalorie 283 kJ / 67 kcal
Tłuszcz 4 g
Błonnik 2.8 g
Węglowodany 5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...