Légumes rissolés
TM6 TM5

Légumes rissolés

4.5 (26 ocen)

Składniki

  • 1 gousse d'ail
  • 15 g d'huile d'olive
  • 150 g de carottes, coupées en morceaux (2 mm)
  • 150 g de poivrons rouges, coupés en morceaux (2-3 cm)
  • 150 g de poireaux, coupés en rondelles (5 mm)
  • ½ c. à café de sel
  • 2 - 3 pincées de poivre, moulu

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
283 kJ / 67 kcal
Białko
2 g
Węglowodany
5 g
Tłuszcz
4 g
Błonnik
2.8 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy