Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 gousse d'ail
- 15 g d'huile d'olive
- 150 g de carottes, coupées en morceaux (2 mm)
- 150 g de poivrons rouges, coupés en morceaux (2-3 cm)
- 150 g de poireaux, coupés en rondelles (5 mm)
- ½ c. à café de sel
- 2 - 3 pincées de poivre, moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 283 kJ / 67 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 5 g
- Tłuszcz
- 4 g
- Błonnik
- 2.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Accompagnement à la courgette
30 min
Sel aux herbes
5min
Cuisson des pâtes
25 min
Pommes de terre en robe des champs
30 min
Ail et oignons légèrement rissolés (200 g)
20 min
Gratin de chou-fleur
55 min
Mousse au thon
5min
Cuisson des œufs
20 min
Champignons à l'ail
20 min
Cuisson du riz
25 min
Haricots verts à l'ail et au gingembre
20 min
Haricots verts aux tomates et au persil
55 min