Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g d'huile d'olive extra vierge
- 150 g d'oignons, en deux
- 1 gousse d'ail
- Wartości odżywcze
- na 1 recette complète
- Kalorie
- 2111 kJ / 505 kcal
- Białko
- 2.07 g
- Węglowodany
- 11.67 g
- Tłuszcz
- 49.97 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Caraméliser 200 g d'oignons
40 Min
Rissoler 350 g d'échalotes
25 Min
Cuisson de l'épeautre perlé
35 Min
Ail et oignons légèrement rissolés (200 g)
20 min
Oignons grillés (200 g)
25 Min
Gratin dauphinois
50 min
Dorer légèrement ail et oignons
20 min
Oignons rissolés (200 g)
20 min
Oignons hachés
5min
Cuisson du riz
25 Min
Légumes rissolés
20 min
Oignons caramélisés (200 g)
40 Min