Champignons à l'ail

Champignons à l'ail

4.8 72 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
400 g

Składniki

  • 4 gousses d'ail
  • 10 brins de persil frais uniquement les feuilles
  • 400 g champignon de Paris, frais en deux ou en quatre
    400 g de pleurotes fraîches, en deux ou en quatre
  • 1 de piments séchés (opcjonalnie)
  • 50 g d'huile d'olive extra vierge
  • ½ c. à café de sel
  • 2 pincées de poivre noir, moulu

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 400 g

Białko 15.3 g
Kalorie 2387 kJ / 571 kcal
Tłuszcz 52.6 g
Węglowodany 9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...