
Urządzenia i Akcesoria
蝦仁炒蛋
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
2 人份
Składniki
-
油 (炒蝦和炒蛋用)55 克
-
生白蝦仁 ,去腸泥 (詳見要訣)150 克
-
米酒10 克
-
蛋4 顆
-
鹽¼ 茶匙
-
白胡椒粉⅛ 茶匙
-
蔥 ,切蔥花15 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
413.3 kcal /
1727.7 kJ
Białko
22.8 g
Tłuszcz
33.7 g
Węglowodany
5.3 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
572.5 g
Sód
680.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

超市系列-海鮮
9 Przepisów
Tajwan
Tajwan