
Urządzenia i Akcesoria
Pork Wellington with Green Pea Duxelles and Champagne Sauce
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions
Składniki
Pork Wellington
-
pork tenderloin (approx. 500 g)1
-
fine sea salt1 ¼ tsp
-
ground black pepper4 pinches
-
onions quartered80 g
-
unsalted butter plus 1 Tbsp20 g
-
frozen green peas defrosted200 g
-
fresh parsley leaves20 g
-
water20 g
-
puff pastry (see tip)320 g
-
breadcrumbs2 Tbsp
-
prosciutto12 slices
-
plain flour for dusting
-
medium egg beaten1
Champagne Sauce
-
whipping cream150 g
-
onions quartered80 g
-
unsalted butter diced10 g
-
Champagne150 g
-
water150 g
-
cornflour10 g
-
chicken stock paste, homemade1 heaped tsp
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
680.9 kcal /
2848.9 kJ
Białko
34.2 g
Tłuszcz
42.3 g
Węglowodany
36.1 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
16.9 g
Sód
1523 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Haggis and Pancetta Roulade with Whisky Sauce
40 min
Mint Chocolate Chip Syllabubs
1 godz. 10 min
Pork Tenderloin and Roasted Sweet Potatoes with Port Sauce
1 godz. 40 min
Jack-O-Lantern Stuffed Peppers
1 godz. 30 min
Chorizo, Mozzarella and Sun-dried Tomato Pull-apart Bread
1 godz. 50 min
Family Chicken Galette
1 godz. 55 min
Layered Salmon and Avocado Terrine
3 godz. 35 min
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1 godz. 20 min
Chinese Pork with Vegetables
1 godz. 20 min
Spanish-flavoured Sausagemeat Plait
1 godz.
Slow-cooked Hoisin Pulled Pork Buns with Pineapple Chutney
6 godz. 10 min
Chicken Kievs with Potato Salad and Green Beans
1 godz. 15 min