Vellutata di zucca, arancia e mandorle
TM5 TM31 TM6

Vellutata di zucca, arancia e mandorle

3.8 (460 ocen)

Składniki

  • 1 scalogno
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 140 g di patate a tocchetti
  • 250 g di zucca a tocchetti
  • 250 g di acqua
  • 150 g di succo di arancia, spremuto fresco
  • 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
  • 30 g di mandorle
  • 20 g di zenzero

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1195.5 kJ / 285.6 kcal
Białko
5.2 g
Węglowodany
20.7 g
Tłuszcz
23 g
Tłuszcz nasycony
2.8 g
Błonnik
2.7 g
Sód
5.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy