Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (3 cm)
- 140 g di spinaci in foglia surgelati a cubetti
-
500
g di fesa di tacchino, a pezzi (3-5 cm)
lub 500 g di petto di pollo, a pezzi (3-5 cm) - 1 cucchiaino di sale
- 1 uovo sbattuto
- 50 g di pangrattato
- 30 - 50 g di olio extravergine di oliva
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1230 kJ / 294 kcal
- Białko
- 36 g
- Węglowodany
- 10.7 g
- Tłuszcz
- 12.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cotolette di spinaci
40min
Hamburger di tacchino con composta di cipolle e pane rosso
3 godz. 15 min
Polpette di merluzzo con salsa allo yogurt
45 min
Polpettine di ceci
1h 5 min
Polpette di tacchino e spinaci
40min
Medaglie di borlotti con spinaci e mandorle
1 godz.
Hamburger di merluzzo e gamberi
20min
Polpette di merluzzo e patate
55min
Svizzere di merluzzo
35min
Burger di tacchino, melanzane e ricotta
20min
Burger di salmone e spinaci
35min
Polpette al sugo
45 min