Gnocchi di patate crude e pane

Gnocchi di patate crude e pane

4.6 8 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni

Składniki

  • 250 g di pane raffermo a tocchetti (vedere consigli)
  • 1000 g di patate pelate e a fette (0.5 cm)
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 70 g di farina tipo 00
  • 100 g di burro
  • 5 foglie di salvia fresca lavate
  • 50 g di formaggio Grana Trentino in scaglie

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 1616.7 mg
Białko 4.1 g
Kalorie 3027.1 kJ / 723 kcal
Tłuszcz 32.3 g
Błonnik 5.8 g
Tłuszcz nasycony 16.6 g
Węglowodany 93.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...