Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 180 g di acqua
- 1 cucchiaino di malto di orzo
- ½ cucchiaino di lievito di birra disidratato
- 125 g di farina manitoba
- 125 g di farina di farro
- ½ cucchiaino di sale + q.b.
- 25 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 cucchiaino di origano secco
- 200 g di cipollotti freschi di Tropea a fette (3-5 mm circa)
- 50 g di pomodori ciliegino a metà
- 100 g di formaggio fresco di capra a cubetti
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 724 kJ / 173 kcal
- Białko
- 5.9 g
- Węglowodany
- 23.6 g
- Tłuszcz
- 6.6 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Focaccia ai ceci e verdure al curry
1 godz. 5 min
Bozza pratese
2 Std. 45 Min
Torta salata con verdure di stagione
1h 25 min
Lasagna da calcio
2h 30min
Rotoli croccanti
9h 30min
Panzanella d'inverno con fagioli bianchi
40 min
Torta salata di cardi e funghi secchi
1 Std. 55 Min
Zuppa di legumi con frittatina saporita
45 min
Gnocchetti di ricotta al tartufo
50 min
Polpette di soia
55min
Lavash (pane armeno)
1sa 30 dk
Schiacciatina
2sa 20 dk