Schiacciata di farro alla cipolla di Tropea
TM5 TM6

Schiacciata di farro alla cipolla di Tropea

4.9 (12 ocen)

Składniki

  • 180 g di acqua
  • 1 cucchiaino di malto di orzo
  • ½ cucchiaino di lievito di birra disidratato
  • 125 g di farina manitoba
  • 125 g di farina di farro
  • ½ cucchiaino di sale + q.b.
  • 25 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 1 cucchiaino di origano secco
  • 200 g di cipollotti freschi di Tropea a fette (3-5 mm circa)
  • 50 g di pomodori ciliegino a metà
  • 100 g di formaggio fresco di capra a cubetti

Wartości odżywcze
na 100 g
Kalorie
724 kJ / 173 kcal
Białko
5.9 g
Węglowodany
23.6 g
Tłuszcz
6.6 g
Błonnik
2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy