Seppie con i piselli
TM5 TM6

Seppie con i piselli

4.4 (473 oceny)

Składniki

  • 2 - 3 rametti di prezzemolo, le foglioline lavate ed asciugate
  • ½ spicchio di aglio
  • 1 peperoncino fresco o secco (opcjonalnie)
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 600 g di seppie fresche
    lub 600 g di seppioline decongelate
  • 50 g di vino bianco secco
  • 2 cucchiaini di sale
  • 300 g di pisellini surgelati
  • 200 g di polpa di pomodoro
    lub 200 g di passata di pomodoro

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1138 kJ / 272 kcal
Białko
25.7 g
Węglowodany
12.1 g
Tłuszcz
12.7 g
Błonnik
0.6 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy