Fagiolini con pomodoro e prezzemolo

Fagiolini con pomodoro e prezzemolo

4.8 643 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 55 min
4 porzioni

Składniki

  • 1 mazzetto di prezzemolo le foglioline lavate e asciugate
  • ¾ di spicchio di aglio (opcjonalnie)
  • 60 g di cipolla a pezzi
  • 50 g di olio extravergine di oliva
  • 500 g di polpa di pomodoro fresca o in scatola
  • 300 - 320 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
  • 400 g di fagiolini verdi freschi puliti
  • 1 pizzico di pepe macinato

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 3.5 g
Kalorie 732 kJ / 175 kcal
Tłuszcz 14.9 g
Błonnik 5.2 g
Węglowodany 7.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...