Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 800 g de lait entier
-
1
c. à soupe de sucre de fleur de coco
lub 1 c. à soupe de sucre en poudre - 160 g de crème de coco
- 120 g de yaourt nature
- 250 g d'eau
- 30 g de jus de citron
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 484 kJ / 116 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 8 g
- Tłuszcz nasycony
- 6 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 58 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Yaourt au caramel (nouvelle recette)
12h
Yaourt au chocolat (nouvelle recette)
12hod. 25min
Yaourt à la vanille
12h 20min
Yaourt à la noix de coco
12 Std. 15 Min
Crème dessert au caramel
1 Std.
Yaourt à la vanille
12h 20min
Yaourt à la grecque miel et noix
12h 20min
Yaourt aux fruits rouges
12h 20min
Yaourt nature au Varoma
12h
Yaourt à la myrtille
13 godz.
Yaourts au miel et aux noix
18h 45min
Yaourt à la compotée de fraises
12h