Urządzenia i Akcesoria
Rice salad
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
eggs2
-
courgettes cut into small cubes280 g
-
carrots cut into small cubes120 g
-
frozen green peas100 g
-
water1200 g
-
salt plus extra to taste1 tsp
-
parboiled rice (approx. 15 minutes cooking time)250 g
-
canned tuna in oil (weight includes oil), drained, cut into pieces200 g
-
olives pitted, whole or chopped100 g
-
pickled gherkins cut into slices15 - 20 g
-
fresh mint leaves only1 sprig
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
1 - 2 tsp lemon juicevinegar (opcjonalnie)1 - 2 tsp
-
cherry tomatoes cut into halves or quarters7
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
21 g
Kalorie
2027 kJ /
485 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
6 g
Węglowodany
59 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Japanese Strawberry Shortcake
1 godz. 30 min
Chocolate Covered Bananas
1 godz.
Olive and Mozzarella Farfalle
30 min
Baked Oatmeal Niçoise
40 min
Papaya Sorbet
15 min
Marble cake
2 godz.
Cod with aïoli
40 min
Balsamic Salmon and Courgette Noodles
25 min
Wild Rice and Tuna Salad
50 min
Rustic Bread
2 godz.
Fish balls with yoghurt sauce
1 godz. 50 min
Herb Cashew Spread
8 godz. 10 min