
Urządzenia i Akcesoria
Rice salad
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
eggs2
-
courgettes cut into small cubes280 g
-
carrots cut into small cubes120 g
-
frozen green peas100 g
-
water1200 g
-
salt plus extra to taste1 tsp
-
parboiled rice (approx. 15 minutes cooking time)250 g
-
canned tuna in oil (weight includes oil), drained, cut into pieces200 g
-
olives pitted, whole or chopped100 g
-
pickled gherkins cut into slices15 - 20 g
-
fresh mint leaves only1 sprig
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
vinegar (opcjonalnie)1 - 2 tsp
-
cherry tomatoes cut into halves or quarters7
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
485 kcal /
2027 kJ
Białko
21 g
Tłuszcz
18 g
Węglowodany
59 g
Błonnik
6 g