Rice salad
TM6 TM5 TM31

Rice salad

4.3 ( 11 ocen )

Składniki

  • 2 eggs
  • 280 g courgettes cut into small cubes
  • 120 g carrots cut into small cubes
  • 100 g frozen green peas
  • 1200 g water
  • 1 tsp salt plus extra to taste
  • 250 g parboiled rice (approx. 15 minutes cooking time)
  • 200 g canned tuna in oil (weight includes oil), drained, cut into pieces
  • 100 g olives pitted, whole or chopped
  • 15 - 20 g pickled gherkins cut into slices
  • 1 sprig fresh mint leaves only
  • 1 tbsp extra virgin olive oil
  • 1 - 2 tsp vinegar (opcjonalnie)
    lub 1 - 2 tsp lemon juice (opcjonalnie)
  • 7 cherry tomatoes cut into halves or quarters

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
485 kcal / 2027 kJ
Białko
21 g
Tłuszcz
18 g
Węglowodany
59 g
Błonnik
6 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy