Risotto alle more

Risotto alle more

3.9 27 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni

Składniki

  • 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
  • 50 g di scalogno a pezzi
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 320 g di riso Carnaroli
  • 60 g di vino bianco
  • 800 g di acqua
  • 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
  • 200 g di more

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 404 mg
Białko 15.2 g
Kalorie 2012.8 kJ / 480.8 kcal
Tłuszcz 15 g
Błonnik 3.8 g
Tłuszcz nasycony 5.4 g
Węglowodany 68.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...