Risotto timo e toma

Risotto timo e toma

4.7 17 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
5 porzioni

Składniki

  • 3 - 4 rametti di timo fresco + q.b.
  • 1 spicchio di aglio a metà
  • 40 g olio extravergine di oliva
  • 400 g di riso Carnaroli (cottura 18 minuti)
  • 60 g di vino bianco
  • 900 g di acqua
  • 1 dado per brodo vegetale
  • 1 cucchiaino di sale
  • 100 - 150 g di formaggio Toma piemontese a dadini

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 14.1 g
Kalorie 1952.3 kJ / 466.6 kcal
Tłuszcz 18.4 g
Błonnik 0.6 g
Węglowodany 61.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...