Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g di patate, pelate e a tocchetti (2 cm circa)
- 100 g di farina di grano saraceno
- 30 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino di sale
- 150 g di latte
- 1 uovo
- 10 g di strutto
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 391.5 kJ / 93.5 kcal
- Białko
- 1.9 g
- Węglowodany
- 16.1 g
- Tłuszcz
- 2.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.7 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 305.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Focaccia di zucca
1h 35 min
Torta di quinoa con cannellini
1h 5 min
Patate gratinate al Gorgonzola
40 menit
Gnocchi di lenticchie con sugo di cotechino
1h 50 min
Caserecce alla verza e pasta di salame
35min
Biscotti al burro, amarene e rosmarino
5 Std.
Torta di crêpes ripiena di carne e spinaci
1h 20 min
Cheesecake alle castagne
1h 30 min
Tarte Tropezienne
3h 30min
Penne seitan, mandorle e salvia
20 min
Falafel di fave e ceci
40 menit
Gnocchi di mozzarella al prezzemolo con ragù di funghi
1h 30 min