Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g di patate, pelate e a tocchetti (2 cm circa)
- 100 g di farina di grano saraceno
- 30 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino di sale
- 150 g di latte
- 1 uovo
- 10 g di strutto
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 391.5 kJ / 93.5 kcal
- Białko
- 1.9 g
- Węglowodany
- 16.1 g
- Tłuszcz
- 2.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.7 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 305.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Falafel di fave e ceci
40 min
Girandole con barbabietola e semi di papavero
1h 10 min
Pane alla birra
4 godz. 55 min
Chicche di pane al pomodoro (senza lattosio)
1h 10 min
Pasta al forno vegana
1h
Insalatina con condimento alle noci e piadina alle erbe (per 2 persone)
20min
Pane Naan con cipolla e cumino
2u. 25min
Piadine di patate
9u. 25min
Girelle alla pizza
3h 10min
Smacafam
55 min
Pane alle castagne
4h
Ciambelline ai formaggi
30 min