Urządzenia i Akcesoria
Fanzelto di patate
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 35 min
12 pezzi
Składniki
-
500 g di patate pelate e a tocchetti (2 cm circa)
-
100 g di farina di grano saraceno
-
30 g di farina tipo 00
-
1 cucchiaino di sale
-
150 g di latte
-
1 uovo
-
10 g di strutto
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Sód
305.1 mg
Białko
1.9 g
Kalorie
391.5 kJ /
93.5 kcal
Tłuszcz
2.4 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Węglowodany
16.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
L'Italia da gustare
70 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Corona bordolese
5h 20min
Verdure gratinate con panure di anacardi (vegan)
1h
Pane al rosmarino
10h 55min
Roll vegetariani
45min
Torta di riso basmati gratinata
1h 5min
Piadine di patate
9h 25min
Brioche alle erbe con verdure grigliate e scamorza
5h 30min
Mini brioche alle olive e pomodori secchi (vegan)
4h 30min
Treccia di grano duro alla salvia
5h
Ghirlanda di pane golosa
2h 45min
Pagnotta al rosmarino
3h 30min
Pane arabo al rosmarino con za'hatar
50min