Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pasta brisée
- 150 g di farina tipo 00
- 75 g di burro a pezzi
- ½ cucchiaino di sale
- 50 g di acqua fredda
Ripieno
- 500 g di acqua
- 300 g di taccole fresche
Terminare la preparazione
- 150 g di mais dolce in scatola, sciacquato e sgocciolato
- 200 g di filetti di sgombro sott'olio, sgocciolati
- 1 ravanello rosso a fettine sottili
- 6 pomodori ciliegino in quarti
- 1 - 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- ¼ di cucchiaino di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2075 kJ / 496 kcal
- Białko
- 16.1 g
- Węglowodany
- 39.4 g
- Tłuszcz
- 31.5 g
- Błonnik
- 4.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mini tart tatin
3hod.
Erbazzone reggiano
2 Std.
Happy sun beach
10min
Elisir del tempo
10min
Salsa selinuntina
15 Min
Bocconcini al Parmigiano reggiano
4 godz. 40 min
Coni di bresaola e caprino con salsa di rucola
30min
Rollè di tacchino con pesto di piselli alla menta
35min
Trofie alla rucola, crescione e noci
25min
Cornetti semintegrali ripieni
1小时 15 分钟
Arrosto ripieno agli spinaci
1 Std. 30 Min
Baccalà fritto con salsa BBQ (di Sebastiano Rovida)
5h 30min