Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pasta biscotto alle erbe
- 12 foglie di rucola, lavate e asciugate
- 6 uova
- 50 g di burro fuso
- ½ cucchiaino di sale
- 100 g di farina tipo 00
- ½ bustina di lievito in polvere per torte salate
Ripieno
- 50 g di gherigli di noci
- 200 g di caprino
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 100 g di bresaola a fette
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1246 kJ / 298 kcal
- Białko
- 15.9 g
- Węglowodany
- 13.5 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Błonnik
- 0.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pasta brisée
10 Min
Quiche di zucchine e prosciutto cotto
1h 20 min
Mini quiche al radicchio
1 godz. 10 min
Bignè con tre mousse
2 Std.
Girelle integrali al tonno e ceci
8 godz.
Girelle alle nocciole con crema alla crescenza e prosciutto crudo
8 godz.
Girelle al basilico con melanzane e Feta
8 godz.
Girelle al gorgonzola e mortadella
8 godz.
Cestini di frolla salata e verdure filanti
1 godz. 25 min
Quiche svuotafrigo
40 Min
Rose di salamino con sfoglia aromatizzata
1 Std.
Crêpes ai funghi
1 godz. 50 min