Girelle alle erbe con bresaola

Girelle alle erbe con bresaola

4.3 10 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 8 godz.
6 porzioni

Składniki

Pasta biscotto alle erbe
  • 12 foglie di rucola lavate e asciugate
  • 6 uova
  • 50 g di burro fuso
  • ½ cucchiaino di sale
  • 100 g di farina tipo 00
  • ½ bustina di lievito in polvere per torte salate
Ripieno
  • 50 g di gherigli di noci
  • 200 g di caprino
  • 10 g di olio extravergine di oliva
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 100 g di bresaola a fette

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 15.9 g
Kalorie 1246 kJ / 298 kcal
Tłuszcz 20 g
Błonnik 0.9 g
Węglowodany 13.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...