Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 foglie di salvia fresca, lavate
- 1 spicchio di aglio
- 60 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- 1 cucchiaino di pepe rosa in grani
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 5 g di sale
- 30 g di Marsala
- Wartości odżywcze
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 3339 kJ / 798 kcal
- Białko
- 0.9 g
- Węglowodany
- 10.5 g
- Tłuszcz
- 80.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Coda di rospo con cannellini e salsa al basilico
1h
Filetto mignon con salsa al cioccolato speziata
1h 25min
Petto d'anatra a bassa temperatura con salsa all'arancia
1h 30min
Marinatura all'aceto di mele
15min
Marinatura salvia, vino bianco e limone
15min
Marinatura delicata al vino bianco
15min
Cannoncino al salmone affumicato e cioccolato bianco (di Sebastiano Rovida)
40 min
Bavarese di Roquefort con uva e noci
1 godz. 35 min
Marinatura alla birra
15min
Soufflé al Castelmagno
55min
Coda di rospo croccante su purea nera
1 Std. 50 Min
Filetto di manzo con salsa al vino rosso e ginepro
2h