
Urządzenia i Akcesoria
Crostata di verdure provenzale
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 porzioni
Składniki
Pasta frolla
-
farina + q.b.250 g
-
di burro salato + q.b.125 g
-
di acqua10 g
-
di sale1 cucchiaino
-
uovo1
-
di erbe aromatiche della Provenza (vedere consigli)½ cucchiaino
-
di peperoncino Espelette, in polvere1 pizzico
Ripieno
-
di melanzane300 g
-
di zucchine150 g
-
di carote pelate100 g
-
di peperone rosso pulito100 g
-
di senape50 g
-
di olive verdi denocciolate100 g
-
uovo1
-
di latte60 g
-
di panna da cucina70 g
-
di sale4 pizzichi
-
di pepe macinato2 pizzichi
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
407 kcal /
1704 kJ
Białko
8 g
Tłuszcz
26 g
Węglowodany
35 g
Błonnik
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Fuga in Provenza
10 Przepisów
Włochy
Włochy