Mariola calabrese

Mariola calabrese

3.7 3 oceny
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 50 min
4 porzioni

Składniki

  • 100 g di pecorino a pezzi
  • 200 g di pane raffermo a pezzi
  • 2 rametti di maggiorana fresca le foglioline lavate ed asciugate
  • 20 g di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
  • 3 uova
  • ½ cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
  • 1200 g di acqua
  • 2 cucchiaini colmi di dado per brodo vegetale fatto in casa

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 18.2 g
Kalorie 1506 kJ / 360 kcal
Tłuszcz 14.2 g
Błonnik 0 g
Węglowodany 39.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...