Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g di pecorino a pezzi
- 200 g di pane raffermo a pezzi
- 2 rametti di maggiorana fresca, le foglioline lavate ed asciugate
- 20 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 3 uova
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 1200 g di acqua
- 2 cucchiaini colmi di dado per brodo vegetale fatto in casa
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1506 kJ / 360 kcal
- Białko
- 18.2 g
- Węglowodany
- 39.8 g
- Tłuszcz
- 14.2 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Riso cantonese allo zenzero
35min
Brodetto romagnolo
50min
Zuppa di latte
30min
Brodetto all'abruzzese
1h 10min
Zuppa vietnamita (Pho)
2h 30min
Patè alle castagne in crosta
10 Std.
Maiale brasato con uovo e riso
45 min
Zuppa al curry con formaggio paneer
4h 5min
Ciorba
1h 10min
Manzo alla Stroganoff (TM6)
1u.
Manzo alla Stroganoff
1u.
Chili di seitan (vegan)
30min