Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g di pecorino a pezzi
- 200 g di pane raffermo a pezzi
- 2 rametti di maggiorana fresca, le foglioline lavate ed asciugate
- 20 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 3 uova
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 1200 g di acqua
- 2 cucchiaini colmi di dado per brodo vegetale fatto in casa
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1506 kJ / 360 kcal
- Białko
- 18.2 g
- Węglowodany
- 39.8 g
- Tłuszcz
- 14.2 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tagliolini alla molisana
1h 30 min
Crescia sfogliata urbinate
1h 30 min
Zuppa montanara
1óra
Stracciatella alla romana
30min
Veneziane mignon
2óra 30p
Zuppa di latte
30min
Pane australiano con burro dolce
45 min
Bhaji alle cipolle
35 min
Seadas
1h 5min
Noodles con agnello e verdure
30min
Minestra della nonna
50min
Gnocchi al sugo di anatra
2óra