Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La pannacotta noix de cajou
- 100 g de sucre en poudre
- ½ gousse de vanille, coupée en morceaux
- 200 g de noix de cajou
- 2 c. à café bombée d'agar-agar
- 15 g d'huile de tournesol
- 500 g d'eau
Le coulis de framboises
- 40 g de sucre en poudre
-
300
g de framboises fraîches
lub 300 g de framboises surgelées, préalablement décongelées - 40 g de jus de citron
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1431 kJ / 342 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 34 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Błonnik
- 3.5 g
Alternatywne przepisy
Fontainebleaux et coulis de cerises
4 godz. 40 min
Pannacotta coco-kiwi
3h
Tiramisu fraise rhubarbe en verrines
2h 30min
Tiramisu fraise rhubarbe
2h 35min
Pannacotta au yaourt de lait de chèvre et coulis de framboise
3sa 20 dk
Crème au chèvre, coulis de fraise, fraises fraîches et meringues
4h
Glace au litchi, coulis de framboise
6h 20min
Glace à la verveine et coulis de framboises
16 Std. 30 Min
Coulis de fruits
10min
Riz au lait au coulis de framboises
50 min
Pannacotta à la mangue, coulis de framboises
2h 30min
Pannacotta aux fruits rouges
3h 25min