![Pannacotta noix de cajou, coulis de framboises Pannacotta noix de cajou, coulis de framboises](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/FD6F2FE7-60C4-4FC7-8D29-2DE2DF5197EF/Derivates/67BA631D-91A1-4E81-9AC7-1EF424647539.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La pannacotta noix de cajou
- 100 g de sucre en poudre
- ½ gousse de vanille, coupée en morceaux
- 200 g de noix de cajou
- 2 c. à café bombée d'agar-agar
- 15 g d'huile de tournesol
- 500 g d'eau
Le coulis de framboises
- 40 g de sucre en poudre
-
300
g de framboises fraîches
lub 300 g de framboises surgelées, préalablement décongelées - 40 g de jus de citron
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1431 kJ / 342 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 34 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Błonnik
- 3.5 g
Alternatywne przepisy
Pannacotta légère à la noix de coco, coulis de fruits rouges
2 Std. 10 Min
Riz au lait au coulis de framboises
50 Min
Pannacotta au coulis de mangue
4 godz. 15 min
Glace au litchi, coulis de framboise
6 Std. 20 Min
Pannacotta à la mangue, coulis de framboises
2h 30min
Glace à la verveine et coulis de framboises
16 Std. 30 Min
Coulis de fruits
10 Min
Pannacotta coco-kiwi
3h
Pannacotta à la coco et à la grenade
4 godz. 15 min
Pannacotta au yaourt de lait de chèvre et coulis de framboise
3 Std. 20 Min
Nectarines rôties, biscuits, coulis de fruits rouges
1 Std.
Fontainebleau et coulis de fraises
5h 10min