Urządzenia i Akcesoria
Crème brûlée au champagne
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 2 godz. 25 min
6 portions
Składniki
-
80 g de sucre en poudre
-
400 g de crème liquide 35% m.g.
-
100 g de champagne
-
5 jaunes d'œufs
-
100 g de cassonade
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
3 g
Kalorie
1636 kJ /
391 kcal
Tłuszcz
29 g
Węglowodany
30 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Granité aux cerises et crème balsamique
5 min
Cosmopolitan grenade
10 min
Glace banoffee
10 min
Dessert meringué comme un mojito
9 godz.
Crème fouettée au coulis de fruits rouges
15 min
JANVIER Îles flottantes pom-Passion - Eric Guérin
4 godz. 30 min
Glace à l'estragon
12 godz.
Soufflé glacé comme un Irish coffee
3 godz. 45 min
Saint-honoré - Bruno Dinel
2 godz. 20 min
Crème brûlée à la Passion
3 godz. 45 min
Crème brûlée à la cardamome
1 godz. 10 min
Mousse chocolat noir-caramel
4 godz. 45 min