Contorno di asparagi e fagiolini, con mirtilli e pistacchi

Contorno di asparagi e fagiolini, con mirtilli e pistacchi

4.5 11 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni

Składniki

  • 30 g di pistacchi al naturale, sgusciati e spellati
  • 500 g acqua
  • 125 g di fagiolini verdi freschi
  • 200 g di asparagi
  • 40 g olio extravergine di oliva
  • 20 g di aceto di mele
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 50 g di mirtilli rossi disidratati

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 302 mg
Białko 3.7 g
Kalorie 762.5 kJ / 182.3 kcal
Tłuszcz 14.3 g
Błonnik 3.3 g
Tłuszcz nasycony 1.9 g
Węglowodany 10.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...