Torta Bicerin

Torta Bicerin

3.7 33 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
10 porzioni

Składniki

  • 1 dose di pan di Spagna al cioccolato (vedere consigli)
  • 120 g di caffè espresso
  • 100 g cioccolato fondente a pezzi
  • 200 g di cioccolato bianco a pezzi
  • 2 cucchiai di latte intero

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 7.2 g
Kalorie 1297 kJ / 310 kcal
Tłuszcz 13.7 g
Węglowodany 42.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...