Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 dose di pan di Spagna al cioccolato (vedere consigli)
- 120 g di caffè espresso
- 100 g di cioccolato fondente a pezzi
- 200 g di cioccolato bianco a pezzi
- 2 cucchiai di latte intero
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1297 kJ / 310 kcal
- Białko
- 7.2 g
- Węglowodany
- 42.1 g
- Tłuszcz
- 13.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Torta Bimby® al caffè e nocciole
1 Std.
Rotolo di gelato alla banana e caramello
4sa 15 dk
Rotolo decorato
1h 5min
Zuccotto all'ananas
7h 25min
Pan di Spagna
1 Std.
Crema pasticcera
15min
Pan di Spagna
1 Std. 50 Min
Nuvola di pan di Spagna agli agrumi di Sicilia
1u. 40min
Torta agli amaretti con cioccolato fondente al profumo di arancia
2 Std.
Torta Bimby®
1 Std. 50 Min
Fantasia di nocciole
1 Std. 35 Min
Torta meringata al limone con glassatura veloce
3u. 15min