Urządzenia i Akcesoria
Cullurielli cosentini
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 4 godz. 30 min
8 pezzi
Składniki
Cottura delle patate
-
500 g di acqua
-
200 g di patate pelate e a tocchetti (2 cm circa)
Cullurielli
-
7 g di lievito di birra fresco
-
200 g di acqua tiepida
-
1 cucchiaino zucchero
-
500 g di farina tipo 00
-
10 g di sale
-
olio per frittura
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Sód
486 mg
Białko
12 g
Kalorie
1975.3 kJ /
471.8 kcal
Tłuszcz
3.8 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Węglowodany
95.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
L'Italia da gustare
70 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Turdilli calabresi
1 godz.
Arancini di riso
3 godz. 5 min
Panzerotti romani
1 godz. 10 min
Riso al forno con maiale (senza glutine)
1 godz. 30 min
Maccheroni al ferretto con ragù calabrese
2 godz. 50 min
Scarcella di pasqua ripiena
55 min
Panzerottini TM6
4 godz.
Crispedduzzi calabresi
1 godz. 5 min
Crocchette di riso al forno
1 godz. 35 min
Calzoni fritti napoletani
2 godz. 30 min
Babà napoletano
2 godz. 45 min
Mostaccioli siciliani
1 godz.