Cullurielli cosentini

Cullurielli cosentini

4.5 45 ocen
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 4 godz. 30 min
8 pezzi

Składniki

Cottura delle patate
  • 500 g di acqua
  • 200 g di patate pelate e a tocchetti (2 cm circa)
Cullurielli
  • 7 g di lievito di birra fresco
  • 200 g di acqua tiepida
  • 1 cucchiaino zucchero
  • 500 g di farina tipo 00
  • 10 g di sale
  • olio per frittura

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 pezzo

Sód 486 mg
Białko 12 g
Kalorie 1975.3 kJ / 471.8 kcal
Tłuszcz 3.8 g
Błonnik 0.6 g
Tłuszcz nasycony 0.3 g
Węglowodany 95.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...