Ravioli lucani

Ravioli lucani

4.3 14 ocen
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz.
6 porzioni

Składniki

Ravioli
  • 180 g di acqua
  • 450 g di farina di semola di grano duro
  • 1 uovo
  • 1 pizzico di sale
Ripieno
  • 500 g di ricotta fresca ben scolata dal siero
  • 30 g di zucchero
  • 1 tuorlo d'uovo
  • 1 pizzico di cannella in polvere

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 17.8 g
Kalorie 1770 kJ / 423 kcal
Tłuszcz 11.3 g
Błonnik 3.1 g
Węglowodany 66.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...