
Urządzenia i Akcesoria
Mantecados empolvados
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz.
50 unidades
Składniki
-
de manteca de cerdo320 g
-
de vino blanco125 g
-
de licor de anís25 g
-
de zumo de limón35 g
-
de gasificante para repostería (2 colores)1 sobre
-
de harina de repostería (y un poco más para espolvorear)600 g
-
de azúcar glas (para rebozar)100 g
Wartości odżywcze na 1 unidad
Kalorie
106 kcal /
442 kJ
Białko
1.2 g
Tłuszcz
6.49 g
Węglowodany
10.6 g
Błonnik
0.42 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Repostería
80 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania